تخریب نقاشی نیکو ویلیامز + عکس بیاتی‌نیا، اولین دستیار ایرانی ساپینتو زمین شماره ۲ تختی به بهره‌برداری رسید | خوش‌وقتی به وقت تختی تاج: حضور پرشور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار، بیانگر حقانیت راه شهداست دنیامالی: نباید یک دلقک را جدی گرفت جدایی برانکو از تیم ملی چین پایان بازیکن‌سالاری در تیم ملی والیبال | اوج همبستگی و درخشش در میدان جهانی برانکو: ایران یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا است تاریخ و ساعت بازی ایران و آلمان در لیگ ملت‌های والیبال | ژرمن‌ها قربانی بعدی پیاتزا؟ پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل‌محمدی یاسین سلمانی را نمی‌خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟
سرخط خبرها

امیدواری پاکدل به قهرمانی پرسپولیس!| فاصله ۴‌امتیازی را جبران می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۰۷۶۱۵
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۲
امیدواری پاکدل به قهرمانی پرسپولیس!| فاصله ۴‌امتیازی را جبران می‌کنیم
حامد پاکدل این‌روز‌ها به امید اصلی گل‌زنی خط حمله پرسپولیس تبدیل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهاجم گل‌زن پرسپولیس که این فصل فرصت چندانی برای خودنمایی در ترکیب سرخ‌پوشان نداشته است، در بازی مقابل پیکان یک بار دیگر عصای دست گل‌محمدی شد و پایه‌گذار پیروزی ۲‌بر ۰ پرسپولیس شد. حامد پاکدل که ابتدای لیگ امسال چمدان‌هایش را در اراک بست و راهی پایتخت شد، دیروز در مصاحبه‌ای با خبرگزاری فارس از آخرین وضعیتش صحبت کرد که در ادامه بخش‌هایی از آن را مرور می‌کنیم.

در ابتدا از بازی با پیکان و برد خوبی که در این بازی به دست آوردید، صحبت کن.

بازی با پیکان اولین فینال از شش‌فینالی بود که ما در پیش داشتیم و به نظرم مهم‌ترین و حساس‌ترین بازی ما با همین تیم پیکان بود. خیلی خوش‌حالم که با یک بازی خوب موفق شدیم سه امتیاز مهم این بازی را به دست بیاوریم و حالا با روحیه‌ای عالی آماده پنج بازی باقی‌مانده تا پایان لیگ خواهیم بود.

گل زودهنگام و البته به‌موقعی زدی. درباره این گل بگو.

نه اینکه، چون این گل را من زدم این را می‌گویم، بلکه گلی که زدیم، واقعا حرفه‌ای بود و به سبک کلاسیک توانستیم گل‌زنی کنیم. با یک کار تیمی و با کمترین ضربه به توپ، توانستیم گل بزنیم که به نظر من یک گل الگو به ثمر رسید. خوش‌حالم که من توانستم این گل را بزنم تا دل هواداران را شاد کنم.

بازی بعد با ذوب‌آهن در اصفهان خواهد بود. از این تیم چقدر شناخت دارید؟

همان‌طور‌که گفتم، هر بازی برای ما یک فینال به حساب می‌آید و این اغراق نیست. ما بازی به بازی پیش می‌رویم و مطمئن باشید که با همه توان مقابل ذوب‌آهن حاضر خواهیم شد تا بتوانیم ۳ امتیاز دیگر را کسب کرده و شرایط خودمان را بهتر کنیم.

درباره قهرمانی صحبت کردی. در شرایط فعلی هم استقلال بازی‌های سختی تا پایان لیگ دارد و هم پرسپولیس. پیش‌بینی خودت را از اینکه چه تیمی قهرمان می‌شود، بگو!

الان فاصله ما تا صدر جدول چهارامتیاز است و این همه زیبایی فوتبال است؛ چرا‌که در فوتبال هیچ‌چیز قابل پیش‌بینی نیست. ما فاصله شش‌امتیازی را به چهارامتیاز رساندیم و این توانایی را داریم تا فاصله امتیازات را کمتر هم بکنیم. وظیفه ما این است که در هر بازی برنده شویم و ببینیم که آخر فصل چه می‌شود. هواداران بدانند که ما تا آخر فصل از رقابت عقب‌نشینی نمی‌کنیم.

حدود ۳۲۰‌دقیقه در پرسپولیس بازی کرده‌ای و پنج گل زدی. آمار به‌نسبت خوبی است و شاید اگر بیشتر بازی می‌کردی، بیشتر هم گل می‌ز‌دی. از عملکرد خودت تا اینجا راضی هستی یا اینکه فکر می‌کنی می‌توانستی بهتر از این هم بشوی؟

به‌هر‌حال شرایط به‌گونه‌ای بوده که به من بازی کمتر رسید؛ اما شرایط سختی وجود داشت و دچار بدشانسی شدم و یک مصدومیت بد‌موقع داشتم. با‌این‌همه تلاش کردم تا برای تیمی که دوستش دارم، مؤثر باشم. هر چند دقیقه‌ای به من بازی رسیده، خدا‌را‌شکر می‌کنم که توانسته‌ام تأثیرگذار باشم. امیدوارم در آینده اگر باز هم فرصت بازی به من رسید، بتوانم برای پرسپولیس مؤثر باشم و هواداران را خوش‌حال کنم. با بدشانسی روبه‌رو شدم و کمتر بازی کردم؛ اما در‌نهایت هر چه کادر فنی صلاح بداند، ملاک همان خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->